Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’ın iş birliği görüşmeleri sürüyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ile bir araya gelen Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık iş birliklerine yönelik konuları görüştü.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük’te düzenlenecek olan Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest çerçevesinde görüşmelerine devam ediyor.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ile bir araya gelen Kırışık,Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest bünyesinde yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Sosyalfest üzerinde değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede üniversitenin personel yönetimi stratejileri, insan kaynakları alanındaki yenilikler, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin üniversiteye sağlayabileceği destekler ve iş birliği imkanları da yer aldı.
KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, görüşmede, öğrencilere kariyer planlamaları hususunda destek olduklarını belirterek, üniversiteli gençlerin istihdam olanaklarına erişimleri konusundaki desteğin önemine işaret etti.
Rektör Kırışık, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile Karabük Üniversitesi arasında yürütülecek ortak projelerin ve faaliyetlerin hayata geçirilmesine dair yapılabilecek iş birliklerine de değindi.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ise iki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmalardan söz ederek, Türkiye’nin vizyonu, hedefleri ve öncelikleri doğrultusunda insan kaynağının geliştirilmesini sağlamaya yönelik projeler üretmek konusundaki iş birliğine vurgu yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da arkadaşların kanlı hesaplaşması: 1 yaralı

Bartın’da çay kenarında buluşan arkadaşların alacak verecek arbedesinde 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili M.Ö.D ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı gözaltına alındı
Edinilen bilgiye nazaran Bartın Karaçay Mahallesi’ndeki çay kenarında buluşan arkadaşların alacak verecek hengamesi kanlı bitti. Tartışmanın bıçaklı arbedeye dönüştüğü olayda, S.B. yaralanarak, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçaklı arbedeye karışan 2 kişi, olay yerine gelen polis gruplarını görünce araca binerek kaçmaya çalıştı. Şahıslar polislerin kovalamacası sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Ekipler olay yerinde yaptığı arama ve incelemelerde ise yol kenarında taraflardan birine ilişkin olduğu belirlenen ve parçalanmış halde cep telefonu buldu. Gruplar, telefonun kesimlerini toplayarak, koruma altına aldı.
Yaralının sıhhat durumunun uyguna gittiği, tedavisinin tamamlanmasının akabinde şahsın polis merkezine götürüleceği belirtildi.
Gözaltına alınan 2 kişinin sıhhat raporu için evvel hastaneye, akabinde söz ve süreçler için ise polis merkezine götürüldü.
Kavgayla ilgili başlatılan tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin