blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Haziran, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rektör Kırışık, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir ortaya geldi.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, sivil toplum kuruluşlarıyla bir ortaya gelerek üniversitenin toplumsal katkı çalışmaları ve ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede üniversite-toplum alakaları, toplumsal sorumluluk projeleri ve lokal kalkınmaya yönelik iş birlikleri ele alındı.
Toplantıda, üniversitenin topluma katkı sağlayan projeleri ile bilimsel ve kültürel faaliyetleri hakkında genel değerlendirmelerde bulunuldu. Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesinin toplumla güçlü bağlar kurarak toplumsal yarar üretmeyi önemsediğini lisana getirdi.
Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de üniversitenin bölgeye katkı sunan çalışmalarından duydukları memnuniyeti lisana getirerek, ortak projelerin geliştirilmesine açık olduklarını söz ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin