Rana Alimoğlu Yücel Huzurevini Ziyaret Etti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mayıs, 2015 13:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Rana Alimoğlu Yücel Huzurevini Ziyaret Etti

Vali Orhan Alimoğlu’nun eşi Rana Alimoğlu Yücel Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.
Rana Alimoğlu beraberinde Nurcan Keskin, Gülşen Tezsever, Nilgün Bulacak ve İpek Kara ile birlikte Yücel Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.
Anneler günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Rana Alimoğlu huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Anneler günü münasebetiyle hazırlanan pastayı huzurevinde kalan yaşlılar ile birlikte kesen Rana Alimoğlu daha sonra yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Pasta kesimi ve hediye verilmesinin ardından ziyaret sohbet şeklinde devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin