Ramazan Eğlencesi En Çok Çocuklara Yarıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Temmuz, 2014 15:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Ramazan Eğlencesi En Çok Çocuklara Yarıyor

Karabük Belediyesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında düzenlediği mahalle şenlikleri Ergenekon mahallesi ile devam ederken, şenlikler en çok çocuklara yarıyor.  Minikler temiz havanın ve sıcak havanın tadını mahalle şenlikleri ile doyasıya çıkarıyor.

Her gün bir mahallede düzenlenen mahalle şenlikleri ile hoşça vakit geçiren minikler, düzenlenen yarışmalarda da ter döküyor. Karabük Belediyesi’ne bu güzel şenlikler için teşekkür eden miniklere, ücretsiz pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve patlamış mısır dağıtılırken,  düzenlenen yarışmalarla eğlenceli vakitler geçiriyor.

Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahalle de eskinin geleneksel eğlencelerini Karabüklünün ayağına götüren Karabük Belediyesi, vatandaşın büyük beğenisini topluyor.

Ramazan eğlencesine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal ve Ergenekon Mahalle Muhtarı Sebahattin Çorbacı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesgincinin yanı sıra çok sayıda mahalle sakinini katıldı.

Şenliklere katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresindeki duyurulardan da şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilir.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin