Reklam
Reklam
2 5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2024 20:35 tarihinde yayınlandı
0

Protokol valilikte bayramlaştı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un ev sahipliğinde protokol bayramlaşması gerçekleşti.
Karabük Valiliğinde yapılan bayramlaşmaya Vali Yavuz’un yanı sıra; Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Gökcek, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve diğer il protokol üyeleri katıldı.
Protokolle tek tek bayramlaşan Vali Yavuz, bayramların buluşma, kavuşma, birlik ve beraberlik olduğunu belirtti. Bayram kapsamında hem seçilmiş milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, STK üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Vali Yavuz, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramın hem ülkemizde hem dünyada sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Zor ve yorucu bir seçim sürecinden geçtik, aynı zamanda Ramazan ve Ramazan Bayramı ile birlikte bu süreci tamamlamış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte hepinize sağlık, huzur diliyorum. 31 Mart’tan önce şehrimizde görev yapan belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve şehrimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza da önümüzdeki görev süresi içerisinde kendilerine başarılar diliyorum. Büyük Karabük ailesi olarak, burada birliğimizi, beraberliğimizi sağlayarak, bundan sonraki günlerde Karabük’ün daha gelişmesi, ilerlemesi, huzurlu ve güvenliği anlamında birlikte el ele verip çalışacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin