Karabük’te protokol bayramlaşması Polisevinde yapıldı. Polisevinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Osman Kahveci, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Polisevinde düzenlenen toplu bayramlaşma töreninin ardından Vali Orhan Alimoğlu beraberinde, Garnizon Komutanı Jandarma Komutanı Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Yardımcısı Tarkan Keskin ve İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına geçerek burada düzenlenen bayramlaşma töreninde Mehmetçikle bir araya geldi. Ardından Güleç Sevgi Evlerini ziyaret eden Vali Orhan Alimoğlu ve beraberindeki heyet burada miniklerle sohbet etti. Daha sonra Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi servislerinde yatan hastaları odalarında ziyaret eden heyet hastalara acil şifalar dileyerek bayramlarını kutladılar. Son olarak Yücel Huzur Evine ziyarette bulunan heyet Huzurevi sakinleri ile birlikte sohbet ederek çay içtiler.
Çorum’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla attığı kazada, 1’i bebek 3 kişi yaralandı.
Kaza, Çorum-Samsun karayolu Elvan Çelebi Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.O.D. idaresindeki 06 JUG 93 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü B.O.D. ile araçta yolcu olarak bulunan G.D. ve 8 aylık bebek A.D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.