Reklam
Reklam
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
10 Mayıs, 2020 16:01 tarihinde yayınlandı
0

Polisler kapı kapı dolaşıp kitap dağıttı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklar için kapı kapı dolaşıp kitap hediye etti.

Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle muhtarlarıyla koordineli şekilde kitap dağıtıldı. Özellikle ilkokul çağındaki çocuklara yönelik olarak, çocukların teknoloji bağımlılığı, bilgisayar, telefon ve tablet oyunlarından uzak kalmaları, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında kitaplar hediye edildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, emniyet teşkilatının her zaman vatandaşların hizmetinde olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip korona virüs salgınının halk sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak, sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımızın ve 20 yaş altı gençlerimizin geçici olarak sokağa çıkmalarının kısıtlanması kararı ilimizde de uygulanmaktadır. Minik yürekler İl Emniyet Müdürümüzün bu hediyesine kayıtsız kalmayıp, duygularını kağıda döktükleri, güzel yüreklerinden kağıda yansıyan, bizim için paha biçilemeyecek kıymette olan resimleri personellerimize takdim etmişlerdir. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Bu günler elbet geçecek biraz daha sabır diyoruz. Biz sizin için görevdeyiz” denildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin