Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi peşine takan 16 yaşındaki sürücü ormanlık alanda yakalandı

Çorum’da polis aracına çarptıktan sonra kaçmaya başlayan 16 yaşındaki ehliyetsiz şoför, kovalamaca sonucunda kaçtığı ormanlık alanda yakalandı. Çocuğa toplam 94 bin TL cezai süreç uygulandı.
Edinilen bilgiye nazaran, polis takımları tarafından Sarılık Kavşağı’nda devriye vazifesindeki polis aracına çarpan 19 AEM 303 plakalı arabanın şoförü, daha sonra "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis aracına da çarpan şahıs, gruplar tarafından takibe alındı. Yaklaşık 35 kilometre kaçtıktan sonra aracı çamura saplanan şoför, koşarak ormanlık alana girdi. Şahıs polis takımları tarafından ormanlık alanda yakalandı. Polis takımları tarafından yapılan denetimlerde C.Ö. isimli şoförün 16 yaşında ve şoför dokümanının olmadığı tespit edildi. Araçta yapılan denetimlerde ise silah fişekleri bulundu. Polis takımları tarafından 16 yaşındaki C.Ö.’ye ilgili hususlardan 94 bin TL trafik cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
04 Mayıs, 2025 00:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz, hayvan rehabilitasyon merkezlerini inceledi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Eflani ve Safranbolu ilçelerinde yapımı süren Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Eflani’de Kaymakam Ömer Bulut, Belediye Başkanı Hüsnü Akın ve ilgili yetkililerle bir araya gelen Vali Yavuz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Safranbolu’daki incelemelerde ise Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Karabük Şube Müdürü Ahmet Işık, projeye ilişkin son durumu paylaştı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Yavuz, sahipsiz hayvanların korunması, tedavisi, kısırlaştırılması ve sağlıklı koşullarda barındırılmasının hem hayvan refahı hem de toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Yavuz, “Yaşam hakkı yalnızca insanlar için değil, tüm canlılar için kutsaldır. Karabük’te sahipsiz can dostlarımız için daha iyi koşullar oluşturmak hepimizin ortak sorumluluğu. Bu kapsamda, bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin yaygınlaştırılması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.