Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 14:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polis Teşkilatından Vali’ye Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Hüseyin Zengin, Müdür Yardımcıları, Polis Memurları ve POMEM Öğrencileri Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Günün anısına İl Emniyet Müdürlüğü ile POMEM personeli tarafından Vali Orhan Alimoğlu’na çiçek takdim edildi. İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından Vali Orhan Alimoğlu’na Polis Haftasında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Emniyet Teşkilatının Ülkemizin en köklü teşkilatlardan biri olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Alimoğlu “İnsanların toplu olarak yaşadığı yerlerde mutlaka bir emniyet teşkilatı da bulunur. Adı üstünde emniyet teşkilatı, insanları emin ve endişesiz yaşatma teşkilatıdır, arkadaşlarımız bunun için görev yapıyor. İlimizde herhangi bir yerde yaşayan bir vatandaşımız huzursuz olursa bizlerde huzursuz oluruz. Görevimiz vatandaşlarımızı huzur ve güven içinde yaşatmaktır. Emniyet Teşkilatımız samimiyetle, canla, başla, özveri ile çalışmaya gayret ediyorlar. Karabük’te yaşayan insanlarımız emniyet ve huzur içinde yaşayacaklar. Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 170. Yılını kutluyorum.”dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin