Yusuf Korkmaz tarafından
20 Ocak, 2024 14:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polis Memuru Fatma Akın Akıllı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fransa’da yakalandığı hastalığına yenik düşen Emniyet Genel Müdürlüğü Uluslar arası ilişkiler Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Fatma Akın Akıllı son yolculuğuna uğurlandı. Geçici görevli olarak bulundu Fransa’nın Lyon Kentinde geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı Türkiye’ye getirip tedavisine başlayan Safranbolu Ovacuma nüfusuna kayıtlı polis memuru Fatma Akın Akıllı Ankara Bilkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyordu. Polis Memuru Fatma Akın Akıllı bugün Safranbolu Merkez ,Camiinde öğle namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından Safranbolu aile mezarlına defnedildi.Polis memuru Fatma Akın Akıllı’nın cenaze töreni Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç’ta katıldı. (Yusuf Korkmaz) blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da ayı bal kovanlarını parçaladı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir ayı, bal kovanlarını parçaladı.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir hafta içerisinde ikinci kere ayılar bal kovanlarına saldırdı. Kış uykusundan uyandıktan sonra sık sık yerleşim yerlerine ve yollara inmeye başlayan ayılar, havaların ısınmasıyla bahçelere çıkartılan kovanlara saldırmaya başladı. Tıpkı hafta içerisinde ikinci sefer arı kovanlarına saldıran ayı, 4 adet arı kovanını parçalayarak arıları telef etti.
Cide ilçesi Bağyurdu Mahallesi’ndeki bahçesine geldiğinde kovanların parçalandığını fark ettiğini söyleyen Süleyman Taçkin, birkaç gün evvel ayının ağabeyine ilişkin 6 kovanı da parçaladığını söz eti. Ayı akınlarından ötürü mağdur olduklarını tabir eden Taçkin, "Ayı kovanların kilidini açamayınca altını kırarak parçalamış. Tüm balları ve yumurtalık çerçevelerini parçalamış. Bundan 4 gün evvel de ağabeyimin meskeninin önüne gelmiş. Onun da 6 kovanını parçalamış. Artık biz bundan ötürü mağduruz. Gece gündüz demeden de beklesek bizi ziyadesiyle rahatsız etmeye başladı. Utanmasa meskenin içine girip ekmek isteyecek. Yetkililerden buna bir deva bulunmasını istiyoruz. Geceleri nöbet tutmanın bir manası da yok. Gündüz de işimize bakamıyoruz. Tüm arıcılar mağdur. Kimse bu mağduriyetimizi gidermiyor. TARSİM de ayı saldırısını sigortalamıyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin