Polis ekiplerine silah çekip tehdit ettiler: O anlar kamerada - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis ekiplerine silah çekip tehdit ettiler: O anlar kamerada

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 2 şahıs, mukavemet gösterdikleri polis ekiplerine silah çekip tehditler savurdu. Yaşanan olayda 3 polis memuru hafif şekilde yaralanırken, gözaltına alınan 2 şahıs adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, dün gece saatlerinde Cide ilçesi Bartın-İnebolu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine liman bölgesine gitti. İhbar yerinde bulunan T.D. ve M.E.D., olay yerine giden polis ekiplerine bilinmeyen sebeple mukavemet gösterdi. Çıkan arbede sırasında şahıslardan birisi polis ekiplerine silah çekerken, bir diğeri ise ’seni yazdım’ diyerek tehdit etti. Daha sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri tarafından T.D. ve M.E.D. gözaltına alındı. Şahısların çıkarttığı arbede sırasında çıkan olayda polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. vücutlarının çeşitli bölgelerinden aldıkları darbelerle hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

O anlar kamerada

Şahısların polis ekiplerine mukavemet gösterdiği anlar ise vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde şahıslardan birisinin polis ekiplerini, silah çekerek tehdit ettiği görülüyor. Şahıslar dakikalarca polis ekiplerini tehdit ederek kendilerini bırakmalarını söylüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim13
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 13:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Karabük’te narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimlerce uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda il genelinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda daralı ağırlığı 12,86 gram, net ağırlığı 10,29 gram olan sentetik kannabinoid hammaddesi, peçeteye emdirilmiş vaziyette net ağırlığı 7,76 gram olan ve yaklaşık bin 408 içimlik sentetik kannabinoid maddesi, daralı ağırlığı 62,19 gram olan ve dönüştürüldüğünde yaklaşık 6 kilo 219 grama eşdeğer olduğu değerlendirilen kannabinoid maddesi, 28 adet sentetik ecza ile net 4,24 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan toplam 7 şahıs hakkında işlem yapılırken, şahıslardan 5’i tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin