karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2015 07:23 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Pınarbaşı’nda Asayiş Toplantısı Düzenlendi

KASTAMONU Pınarbaşı ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliği tarafından asayiş toplantısı düzenlendi. Belediye düğün salonunda düzenlenen toplantıya muhtarlar ve esnaflar katıldı. İlçe Emniyet Amiri Kadri Göymen, özellikle esnafların ilçeye gelen şüpheli şahıslar ve araçlarla ilgili emniyet birimlerine bilgi verilmesi hususuna dikkat çekti. Ayrıca Göymen toplantıda, düğün ve merasimlerde silah ve patlayıcı maddelerin kullanılmaması, gürültü çıkarılarak vatandaşların rahatsız edilmemesi, hırsızlık olayları ile ilgili esnafların kamera,alarm,kepenk vb. tedbirleri almaları ve özellikle son yıllarda telefonla yapılan dolandırıcılık konuları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Çarşı meydanı kavşak içinin araç parkından arındırılması ve umuma açık yerler ile kapalı mekanlarda sigara içilmemesi gibi konularda da esnaf bilgilendirildi. Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi. Emniyet Amiri Kadri Göymen, toplantıya katılanlara teşekkür ederek bu tür toplantıların zaman zaman düzenleneceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin