Yenice ilçesinde piknikte uçurumdan düşerek hayatını kaybeden çocuk, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Babası Ercan ve annesi Arzu Karakaş ile dün ilçeye bağlı Kızılkaya mevkisinde pikniğe giden 12 yaşındaki Uğurcan Karakaş, iddiaya göre oyun oynadığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki uçuruma düşmüştü. Ailesinin haber vermesiyle olay yerine gelen AFAD ve sağlık ekipleri, yaralı çocuğu düştüğü uçurumdan çıkararak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmüştü. Burada yoğun bakıma alınan Uğurcan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Uğurcan’ın cenazesi, Yenice ilçesinde İsmetpaşa Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi. Cenazede baba Ercan Karakaş diğer oğlu ile birlikte taziyeleri kabul ederken, anne Arzu Karakaş oğlunun tabutu başında gözyaşı döktü.


0
Piknikte Uçurumdan Düşerek Ölen Çocuk Defnedildi
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.


