Karabük Postası tarafından
26 Aralık, 2023 11:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Petrol Ofisi Grubu ve BÜYEM’in düzenlediği sektörün ilk ‘Bayi Gelişim Programı’ tamamlandı

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nde (BÜYEM) Petrol Ofisi Grubu’nun madeni yağlar distribütörleri için verilen ‘Bayi Gelişim Programı’nı tamamlayan distribütörler, düzenlenen törenle yeterlilik sertifikalarını aldı. Petrol Ofisi Grubu, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile iş birliği yaparak Türkiye çapındaki madeni yağlar distribütörleri için sektörde bir ilk olan ‘Bayi Gelişim Programı’ düzenledi. Madeni yağlar distribütörlerinin büyümelerine destek olmak ve satış yönetiminden finans yönetimine kadar birçok alanda gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan eğitimlere 19 distribütör katıldı. Eğitimlerini tamamlayan Petrol Ofisi madeni yağ distribütörleri, düzenlenen törenle yeterlilik sertifikalarını da aldı. Distribütörlerin öğrendiklerini hem kendi şirketlerinde hem de Petrol Ofisi Grubu ile olan çalışmalarında kullanmalarını amaçlayan eğitim programı yaklaşık 100 saat sürdü. Programda; insan kaynakları yönetimi, aile şirketlerinde kurumsallaşma, dijital dönüşümde iş modelleri, liderlik becerileri, pazarda yeni müşteri kazanarak büyüme, kriz yönetimi, çalışma etiği ve stratejik planlama gibi konu başlıkları ele alındı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Petrol Ofisi Grubu Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Türkiye madeni yağ pazarının 13 yıldır geleneksel lideri olmamızın verdiği sorumlulukla nitelikli iş gücünü artırmaya, iş ortaklarımıza sürdürülebilir fayda sağlamaya büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda düzenlediğimiz ’Bayi Gelişim Programı‘, madeni yağlar distribütörlerimizin profesyonel gelişimine önemli bir katkı sağladı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan distribütörlerimiz, aldıkları yeterlilik sertifikalarıyla kaliteli hizmet anlayışlarını çok daha ileriye taşıyacaklar. Gelecekte de sektördeki güncel ihtiyaçlara yönelik farklı eğitim içerikleriyle desteklenen gelişim programlarını sunmaya devam ederek distribütörlerimizin başarı hikâyelerine imza atmalarına yardımcı olacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

YÖK Başkanı Özvar: “Filistinli öğrencilere ve akademisyenlere kapımız açık”

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Lideri Prof. Dr. Erol Özvar, "Filistinli öğrencilere ve akademisyenlere kapımızı açık tutmaya devam ediyoruz" dedi.
YÖK Lideri Prof. Dr. Erol Özvar, Amasya Üniversitesi 2025-2026 akademik yılı açılış programına katıldı. Burada konuşan Özvar, İsrail’in soykırım uyguladığı Filistin halkının karşı karşıya kaldığı zulme değinerek bu durumun her fırsatta dünyaya anlatılması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Erol Özvar, "Geçen sene Gazze ikametli Filistilinli öğrencilerin tahsil fiyatlarını Sayın Cumhurbaşkanımız kolaylık sağlayarak kararname çıkartmak suretiyle tahsil fiyatlarının alınmamasına karar verdi. Bu karar vicdanları soğutan tahminen de dünyada yükseköğretime dair en kıymetli kararlardan biri olmuştur. Filistinli öğrencilere ve akademisyenlere kapımızı açık tutmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Türkiye’nin zulüm, vahşet ve baskı gören bütün akademisyenlere dünyanın neresinde olurlarsa olsun Türk akademisinin kapılarını açık tutmaya devam edeceğini vurgulayan Özvar, "Sudan’da yaşanan askeri çatışmalar sebebiyle eğitim-öğretimlerine orta vermek zorunda kalan üniversitelerin bir kısmına ülkemizde 3 vilayetimizde kampüslerimizi açtık. Sudan’dan gelen 3 üniversite şu anda ülkemizde eğitim-öğretimlerine sembolik de olsa devam etmektedirler. Rektörlerini, akademisyenlerini ve bir kısım öğrencilerini biz şu anda konuk etmekteyiz. Türkiye bu açıdan zulüm, vahşeti baskı gören bütün akademisyenlere dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar Türkiye’nin akademisini, üniversitenin kapılarını açık tutmaya devam ediyoruz" halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin