Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ocak, 2020 07:58 tarihinde yayınlandı
0

Perşembe Pazarında Denetim

Zabıtadan halk pazarında denetim

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından halk pazarında denetim yapıldı.
Safranbolu’da vatandaşların temel gıda maddelerini sağlıklı bir şekilde, gönül rahatlığı ile tüketebilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde de sık sık denetim yapmaya devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz denetimlerde pazar tezgahlarının düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp, satılmadığını kontrol ederken etiketleri de kontrol ediyoruz. Bununla birlikte etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarını yazmaları konusunda pazar esnafına uyarılarda bulunuyoruz” denildi.
Denetimlerin belirli periyotlarla devam edeceği kaydedildi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahce
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
09 Haziran, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Aziz Yıldırım’dan İlk Hamle TFF’ye: Gündemde Yabancı Kuralı Var

Fenerbahçe’de olağanüstü seçimli genel kurulun ardından başkanlık koltuğuna yeniden oturan Aziz Yıldırım’ın, göreve resmen başlamasının ardından ilk temaslarından birini Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile gerçekleştirmesi bekleniyor.

Mazbatasını yarın alması öngörülen Yıldırım, göreve başlamasıyla birlikte kulübün yeni sezon planlamasına ilişkin önemli konuları masaya yatıracak. Bu başlıkların en önemlilerinden birinin ise yeni sezonda uygulanacak 10+4 yabancı oyuncu kuralı olduğu belirtiliyor.

TFF ile Görüşme İddiası

Aziz Yıldırım, yabancı oyuncu kuralının esnetilmesi konusunda TFF ile görüşme yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertli yönetimin, mevcut düzenlemenin kulüpler açısından çeşitli zorluklar oluşturabileceği görüşünde olduğu ifade ediliyor.

Kadroda 20 Yabancı Futbolcu Bulunuyor

Kiralık olarak başka takımlarda forma giyen oyuncuların geri dönmesiyle birlikte Fenerbahçe’nin sözleşmeli yabancı futbolcu sayısının 20’ye ulaştığı kaydedildi. Yaz transfer döneminde yapılacak yeni takviyelerle bu sayının daha da artabileceği belirtiliyor.

Bu nedenle yabancı oyuncu kuralı, kulübün kadro mühendisliği ve transfer stratejisi açısından kritik önem taşıyor.

Seçim Sürecinde de Gündeme Getirmişti

Aziz Yıldırım, seçim döneminde katıldığı bir programda yabancı kuralına ilişkin değerlendirmelerde bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Futbol aklı dediğimiz arkadaşlarla yaptığımız konuşmada onlar da bundan sıkıntı doğabileceğini söylediler. Çalışıyorlar, biz seçilirsek TFF’ye gitmemiz lazımsa gideriz.”

Yeni başkanın önümüzdeki günlerde federasyonla gerçekleştireceği olası görüşmenin, yabancı oyuncu düzenlemesine ilişkin tartışmaları yeniden gündeme taşıması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin