Pehlivanlar yağlı antrenmanlara başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2017 08:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Pehlivanlar yağlı antrenmanlara başladı

ZONGULDAK Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü yağlı güreş takımı kış kampını tamamlayarak sezonun ilk yağlı antrenmanına çıktı. Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü takım güreşçileri 14-15-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak olan 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Başarılı bir kış dönemi kampı geçirdiklerini vurgulayan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, “2017 yılının ilk yağlı güreşleri için sporcularımız kispet giyerek çayıra çıktılar. Kış dönemini salonda çalışma yaparak geçirdik. Havaların ısınmasıyla birlikte çayırda çalışmalara başladık.Alaplı güreş sahasında yaklaşık 50 sporcumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl Ramazan ayından sonra yapılacak olan Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine yaklaşık 50 sporcuyla katılacağız. Aramıza genç arkadaşlarımızda katıldı. İdmanlarımız havalar güzel gittikçe sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yıl Kırkpınar’da mutlaka madalya kazanmayı hedefliyoruz. Hazırlıklarımızı da buna göre sürdürüyoruz. Güreşe büyük destek veren Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin’e, Alaplı Belediye Başkan Yardımcımız Fikret Aydın’a, güreş ağamız Burhan Alper’e sonsuz teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin