Reklam
Reklam

Parmağına sıkışan yüzük spiral makinesi ile kesilerek çıkarıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Temmuz, 2023 18:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Azerbaycan uyruklu üniversite öğrencisinin parmağına sıkışan nişan yüzüğünü itfaiye ekipleri spiral makinesi ile keserek çıkardı.

İsmi öğrenilemeyen Azerbaycanlı öğrenci, parmağında sıkışan nişan yüzüğünü tüm çabasına rağmen çıkaramadı. Parmağının morardığını ve şiştiğini gören öğrenci, hastaneye başvurdu. Hastanede yüzük çıkarılamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Ekipler, parmak ile yüzük arasına şerit kelepçe koydu. Yüzüğün spiral makine ile kesilerek parmağından çıkarılan genç rahat bir nefes aldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin