karabuk
İmsak 06:03
Güneş 07:28
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:38
Yatsı 19:58
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Kasım, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Paliç: ” ’Ev sahibi istedi’ diye yüksek fiyatta ilan verilmemeli”

Rize’de Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı yapan Selamet Paliç, emlakçıların portföy sayılarını arttırmak için ev sahiplerinin verdiği yüksek rakamları umursamadan ve tartmadan yazmamaları gerektiğini söyleyerek meslektaşlarını uyardı.
Bazı emlakçıların Portföy sayılarının artması için ev sahiplerinin kira konusunda istedikleri fiyatı umursamadan yazmaları emlak piyasasındaki denge bozuluyor. Bundan ötürü de Rize’de bulunan emlak danışmanı Selami Paliç’de, meslektaşlarının Portföy sayılarını arttırması için yaptıklarının yanlış olduğunu doğru analiz yapıp ilan vermeleri gerektiği konusunda uyardı.
Meslektaşlarından fiyatlarda doğru analiz yapıp ilanlara yansıtmaları isteyen Paliç, “Meslektaşlarım doğru fiyatları doğru analiz yapıp ilanlara öyle yansıtsınlar. Portföy sayım artsın diye müşteri ne fiyat derse yazıyorlar ama bunun yapılmaması lazım. Hayali bir fiyat olunca müşteri satılamaması sorguluyor. Rize merkezden baza alırsak çarşı başında 5-6 bine bir evde kalınır. Merkezi baza alırsak sekiz bin on bin arasında. Şu an da 20’li rakamlar da duyuyoruz. Piyasanın geldiği nokta maalesef bu” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrenciler marşla girdi, mehterle karşılandı

Düzce’de Ramazan ayı nedeniyle sahura kadar açık olan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, farklı bir sürprize ev sahipliği yaptı. İki yıldır iftar sonrası kendi aralarında mehter marşı çalarak toplu halde kütüphaneye giren öğrenciler, bu kez karşılarında Düzce Belediyesi Mehteran takımını bulunca hayret ettiler.
Düzce Belediyesi tarafından Sabiha Ulusoy Kütüphanesi’ni kullanan öğrencilere Mehteran takımı ile sürpriz hazırlandı. İftar sonrasında mehter ekibi öğrencilerden önce kütüphane içerisinde konuşlandı. İftarın ardından her zamanki gibi marş açarak coşkulu şekilde kütüphaneye yönelen öğrenciler, içeri girdiklerinde canlı mehter marşıyla karşılandı.
Marşların kütüphane içerisinde yankılanmasıyla öğrenciler büyük sürpriz ve heyecan yaşadı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan mehter gösterisi, Ramazan akşamına unutulmaz bir atmosfer kattı.
Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Burçin Sarıcan, gençlerin oluşturduğu bu güzel geleneğe kayıtsız kalmak istemediklerini belirterek, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve Ramazan coşkusunu paylaşmak amacıyla böyle bir sürpriz hazırladıklarını ifade etti.

"Böyle bir sürpriz beklemiyorduk"
Sürpriz karşısında hem şaşıran hem de mutlu olan öğrenciler, etkinlik için Düzce Belediyesi’ne teşekkür ederek; "Biz kütüphaneye mehteran marşı ile giriş yapıyorduk. Bunu bir gelenek haline getirmiştik. Bu akşam böyle bir sürpriz beklemiyorduk. İlk önce hoparlörden mehter marşı çaldığını sandık. Ancak daha sonra Düzce Belediyesi’nin mehteran ekibini görünce çok şaşırdık ve gururlandık. Bize çok güzel bir sürpriz ve anı oldu. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin