Reklam
Reklam

Özlem Aras Gürel: “Her Zaman Yanınızdayız”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2022 13:22 tarihinde yayınlandı
0

Özlem Aras Gürel, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü “ dolayısıyla engelli vatandaşlara Karabük Polisevinde bir kahvaltı daveti düzenledi.

Kahvaltıda misafirleriyle tek tek ilgilenen Özlem Gürel “Dünya Engelliler Günü vesilesiyle sizlerle bir arada olduğum için mutluyum,amacımız toplumda sizlere yönelik farkındalık oluşturmak,toplumun her kesiminin sizlerle olan bağını güçlendirerek empati duymalarını sağlamaktır. Devletimiz engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olabilmeleri için karşılaştıkları problemlere yönelik yasal düzenlemeler, sosyal ekonomik çözümler üretmektedir.

Sözlerine devam eden Özlem Gürel “ Çeşitli engellerine rağmen hayat mücadelesi veren vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır. Azminizle yaşama bağlılığınızla sizler hepimize birer örneksiniz “ dedi.

Kahvaltı programı Özlem Aras Gürel’in davetlileriyle hatıra fotoğrafı çektirmesi ve çiçek takdimi ile sona erdi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin