Özer: "Halk Bizi Bağrına Bastı" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2023 14:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Özer: “Halk Bizi Bağrına Bastı”

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İsmail Özer; Karabüklülerin kendilerini bağrına bastığını belirterek, “Çünkü İsmail Özer isminin Karabük’te bir ağırlığı var. Yıllardan beri atadan, dededen hem şehirde yaşayan hem ticaret yapan, namusuyla arkasında bir kitle oluşturmuş, bir ağırlığı var” dedi.

Bu seçimlerde milletvekili çıkaracaklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İsmail Özer “Allah razı olsun, halk bizi bağrına bastı. Çünkü İsmail Özer isminin Karabük’te bir ağırlığı var. Yıllardan beri atadan, dededen hem şehirde yaşayan hem ticaret yapan, namusuyla arkasında bir kitle oluşturmuş, bir ağırlığı var. Bu kitle bizim neler yapacağımızı biliyor, söz verirsek arkasında duracağımızı da biliyor. Diğer partilerin tamamı da bizden korkuyor, bu yüzden de bütün partilerin hedefi haline geldik. Karabük halkı saf değil, Karabük halkı her şeyin bilincinde, bu sefer inşallah Refah diyecek Karabük’e refah gelecek” dedi.

Karabük halkının uyandığını ve bu seçimlerin tek yerli ve milli adayı olduğunu söyleyen Özer;

“Refah Partisinde ve Milli Görüş tabanında bir uyanama, birleşme, kenetlenme var ama esas uyanış Karabük’te var. Karabük halkı kendi kimliğine döndü, Karabük halkı neler başarabileceğini gördü. Çünkü Karabük halkı Kardemir krize girip grev dönemlerinde, 1994-1996 grevlerinde işçilerimiz ücret alamadığı vakit kenetlendi. Şehir birbirine girdi, ne oldu kazandı. 2000-2001 krizlerinde ücretsiz izinlere çıktılar, şehir birbirine yardımlaşma ruhuyla girdi, yine Karabük kazandı.

Dolayısıyla şu an Karabük bir dönüm noktasında, Karabük halkı uyandı. Sadece Milli Görüş tabanı değil, Karabük halkı dedi ki biz dışarıdan atamayla gelen vekil adayların tamamına karşıyız. Dört partinin dördü de atama aday gönderdi dışarıdan. Hiçbirinin Karabük’te bir mahallesi yok, bir köyü yok. Burada bir tek yerli ve milli olan Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları var. Halk uyandı, halk etrafımızda kenetlendi bizlere destek oluyor, bu destekten de bütün partiler rahatsız ama rahatsız olmasınlar biz onlara da hizmet edeceğiz” diye konuştu. (Nurettin ACAR)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda minibus ile hafif ticari arac carpisti 7 yarali gihnxQFG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kastamonu-Taşköprü karayolu Tekev mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü istikametinde seyir halinde olan Sezer Y. idaresindeki 37 ABP 346 plakalı hafif ticari araç ile aynı istikametteki Macit K. yönetimindeki 55 PG 145 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs refüjdeki ağaçlara çarparak yolu karşı şeridine geçerken, hafif ticari araç ise ters döndü. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kastamonu il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin