Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2017 14:02 tarihinde yayınlandı
0

Özel İdaresinden işçilerine banka promosyonu anlaşması

İl Özel İdaresi, kendi bünyesinde çalışan taşeron işçilerine banka promosyonu anlaşması yaparak bir ilke daha imza attı.
İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Kendi bünyemizde çalışan taşeron işçilerine banka promosyonu anlaşması yaparak bir ilke daha imza atmış olduk” dedi.
Karabük İl Özel İdaresi olarak yapılan her çalışmada ilkleri gerçekleştirme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Genel Sekreterimiz Uzun; “Meclis üyelerimize ve taşeron işçilerimize banka promosyonu anlaşması yaparak bir ilki gerçekleştirdik, bunun yanında ödemeleri Karabük Özel İdaresi merkez köy ve mahalle muhtarlarının maaş ödemeleri için de banka ile promosyon anlaşmasını yaptık. Bu doğrultuda Meclis Üyelerimize, taşeron işçilerimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza bu anlaşma hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Genel Sekreter Uzun, son olarak banka promosyonu anlaşması sağlanan Finansbank yetkililerine de destekleri için teşekkür etti.
Gerçekleştirilen pazarlık toplantısına; İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, Kastamonu Yol-İş Şubesi Eğitim Sekreteri Sait Elçin, banka yetkilileri ve birim müdürleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vs
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Haziran, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da süne sürvey çalışmaları tamamlandı

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Süne Mücadelesi Programı kapsamında ilçeye bağlı köylerde süne sürvey çalışmaları tamamlandı.

Teknik personeller tarafından Davutobası, Alören, Değirmencik, Karapınar, Düzce ve Ağaçkese köylerinde gerçekleştirilen arazi incelemelerinde, hububat ekili alanlarda süne yoğunluğu kontrol edildi.

Yapılan sürvey ve değerlendirmeler sonucunda, bölgedeki süne popülasyonunun ekonomik zarar eşiğinin altında olduğu belirlendi. Bu nedenle söz konusu alanlarda kimyasal mücadele yapılmasına gerek olmadığı ifade edildi.

Yetkililer, ürün verim ve kalitesini olumsuz etkileyebilen süne zararlısına karşı çalışmaların belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini, üreticilerin ise tarım teşkilatlarının bilgilendirmelerini takip etmelerinin önem taşıdığını kaydetti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin