Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Özel İdare Genel Sekreteri Uzun’dan Yol İncelemeleri

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Yaptığımız her hizmette insan odaklı çalışarak, vatandaşlarımızın sorunlarını gidermeye çalışıyoruz” dedi.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, Eskipazar İl Genel Meclisi üyesi Kamil Ünal, Eskipazar Belediyesi Fen İşleri Müdür V. Osman Kaya ve Özel İdaresi şeflerinden Mustafa Yeşil ile birlikte Eskipazar İlçesi’nde bazı yollarda incelemelerde bulundu.
Eskipazar İlçe merkezine yaklaşık 2 km olan ve Belediye sınırları içerisinde kalan köprü güzergâhında incelemelerde bulunan Uzun, “ Burada köprü giriş ve çıkışı ile yol üzerinde yapılabilecek çalışmaları belediye başkanımız ve meclis üyemiz ile inceledik. Bizde kurum olarak yapılabilecek çalışmalara elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız” diye konuştu.
Uzun, burada yaptığı incelemelerden sonra Eskipazar Belediyesi sınırlarında kalan Yorgalar Mahallesi yolu ve ardından da Özel İdare sınırları içerisinde kalan Keçeler Köyü Aşağı Mahallesi ile Kuzören Köy yolunda asfaltlama çalışmaları için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin