Özel İdare, Asfalt Sathi Kaplama Sözleşmesini İmzaladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 08:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Özel İdare, Asfalt Sathi Kaplama Sözleşmesini İmzaladı

KASTAMONU İl Özel İdaresi, muhtelif ilçelerin köy yolları asfalt sathi kaplama ve HDPE Koruge boru döşenmesi işine ait sözleşmeleri imzaladı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik makamında ve 2. Noter yetkilisi Özcan Sipahioğlu huzurunda gerçekleştirilen sözleşmede, muhtelif ilçelerin köy yollarının asfalt sathi kaplaması ve HDPE Koruge boru konulması işini kapsayan 3 adet sözleşme imzalandı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu’da merkez dahil Devrekani, Hanönü, Taşköprü ve Araç ilçelerinde bulunan muhtelif köy yollarının sathi kaplama ve HDPE Koruge boru döşeme işinin sözleşmelerini imzaladıklarını belirterek,
“Bu üç işimizdeki toplam asfalt sathi kaplama ve bu yollara ait HDPE Koruge boru döşenecek yol miktarı 102,91 kilometre olup, bu üç işin toplam maliyeti ise 3 milyon 171 bin 179 TL’dir” dedi.
İmzaladıkları sözleşme ile birlikte asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirten Karahasan, “Asfalt sezonunda kısa sürede ve kaliteli bir şekilde sözleşmelerini imzaladığımız işlerin bitirileceğiz ve yolları yapacağız.
Alt yapının daha iyi hale getirilerek yapılan yolların bozulmasının önüne geçilmesi için çalışmalarımızda tüm hızıyla sürecek. İl Özel İdaresi olarak her aşamasında bu yolların ve onarımların kontrolü ve takipçisi olacağız.
Kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın ulaşım başta olmak üzere yaşam standartlarını yükseltmek en önemli görevlerimizden birisidir. Biz, İl Özel İdaresi olarak devletin, millete uzanan eli olduğumuzu biliyor ve ona göre çalışıyoruz” dedi.
İmza törenine, Genel Sekreter Karahasan’ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, Yol-Ulaşım Hizmetleri Müdürü Bekir Torun ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
voleybol turnuvasinda kazakistanli ogrenciler sampiyon oldu QFQWYcSV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Voleybol turnuvasında Kazakistanlı öğrenciler şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim-öğretimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler, 16 şehirden öğrencilerin yarıştığı “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki performanslarıyla önemli dereceler elde ediyor. Bu kapsamda son olarak Kazakistan Büyükelçiliği tarafından Kazakistanlı öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında BARÜ Kadın Voleybol Takımı şampiyon olma başarısı elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan turnuvada, Türkiye’nin 16 ilindeki üniversitelerde eğitimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler yarıştı. Tamamı Kazakistanlı öğrencilerden oluşan takımlar, gün boyu süren müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda BARÜ Kadın Voleybol Takımı, sergiledikleri performanslarıyla birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Böylece turnuva geleneği olarak BARÜ, gelecek yıl organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Öğrencilerin elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Kazakistanlı öğrencileri tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin