Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

Özel çocuklar, sabah sporu ile iş başı yaptı

Düzce(İHA) – Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından çalışanların güne sporla başlaması için hayata geçirilen proje, özel çocukların çalıştığı Kusursuz Kafede başladı. Özel çocuklar, sabah sporunun akabinde iş başı yaptı.

Düzce’de Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nce güne sporla başla projesi hayata geçti. Projenin birinci gününde özel bireylerin çalıştığı Kusursuz Kafe çalışanına Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü antrenörlerince aerobik yaptırıldı. Spora katılan özel bireyler ise spor yaparken hem de eğlenceli vakit geçirdi. Düzce geneline yayılması planlanan proje her cuma günü sabah saat 10.00’da Kültür Mahallesi’nde bulunan Kusursuz kafede yapılacak.

Proje ile ilgili olarak bilgiler veren Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Antrenörü Nilüfer Güler, “Düzcelilerin daha çok sabah sporuna dahil olsunlar istiyoruz. Sporun Düzce’de revaçta olmadığını gördük. Herkesi spora davet etmek gayesiyle bir projedir. Kusursuz kafede birinci günümüz bugün. Bu projeye özel çocuklarımızla başladık. Sonrasında bütün çocuklarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Bu projemiz bugün birinci sefer kusursuz kafede başladı. Kusursuz kafede devamını da getireceğiz. Daha sonra da spor etkinliklerimiz yeniden olacak. Bu etkinliklerimize herkes katılabilecek. Her Cuma 10.30’da Kusursuz Kafede başlayacağız. Etkinliğime katılanlara ise aerobik ve step üzere daha çok müzikli olan sporları yaptıracağız. Yani bütün Düzceliler hiçbir külfet yaşamadan gelebilirler” dedi.

“7’den 70’e bütün Düzce’yi davet ediyoruz”

Kusursuz Kafe Sorumlusu Şeyda Aydemir ise proje ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile işbirliği yaparak her Cuma günü Kusursuz Kafe’de özel çocuklarımız ile birlikte güne enerjik başlıyoruz. Bütün halkımızı da bu hoş aktifliğe davet ediyoruz. 7’den 70’e bütün Düzce’yi buraya eğlenceli ve sağlıklı aktifliğe davet ediyoruz.”

Özel çocuklar spor yaparken eğlendi

Kusursuz Kafe’de çalışan Sedat Çiçeki se “Ben güne spor yaparak başladım. Çokta eğlendim. Spor yapmak çok kolay. Hiç zorlanmadım” dedi.

Seda Aycil de “Spor yapmak hoşuma gitti. Sporu çok istiyordum. Birinci kez spor yaptım. Çok eğlenceli” sözlerini kullandı.

Proje, her cuma günü sabah saat 10.30’da Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe bahçesinde yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin