Reklam
Reklam
ozel bireylere ozel uygulama FWd5hBq7 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Eylül, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Özel Bireylere Özel Uygulama

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı, Zonguldak ve Gaziantep illerinde yaşayan özel bireyler için anlamlı bir etkinlik düzenledi. “Temsili Askerlik Uygulaması” kapsamında, Çaycuma ilçesindeki özel bireyler ve aileleri İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törene katıldı. Gaziantep’te de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulama, büyük ilgi gördü.

T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı, bu özel etkinliği “Onlar şimdi Jandarma” başlığıyla sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımda, “Gaziantep ve Zonguldak’ta yaşayan özel kardeşlerimizi, Temsili Askerlik Uygulaması kapsamında birliklerimizde misafir ederek kahraman evlatlarımıza Jandarma olmanın gururunu yaşattık” ifadelerine yer verildi. Bu anlamlı uygulama, özel bireylerin ve ailelerinin hayatlarında unutulmaz bir anı olarak yerini aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ceza infaz personeli ve aileleri piknikte bulustu yy8Hsqls
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.

Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.

Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.

Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin