Özçelik İş Sendikası'ndan 1 Mayıs Birlik Futbol Turnuvası

Özçelik İş Sendikası'ndan 1 Mayıs Birlik Futbol Turnuvası
Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Haberi dinle
0:00/~1 dk

Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi tarafından  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün önemine istinaden düzenlediği ve örgütlü olduğu  işyerlerinden 28 takımın katıldığı, 1 Mayıs Futbol Turnuvası 1 Mayıs saat 17:00 de Yenişehir Mimoza Halı Sahasında 14 yaş kategorisi Çocuk Futbol Takımlarının gösteri maçı ile başlayacak.

Turnuvanın ilk resmi maçı ise saat 18:00'de Teker Ray Profil- Alter DÇ , ile başlayacak olup, Turnuva boyunca 58 maç  oynanacak, 3 Haziran Saat 20:00 da oynanacak Final Maçı ile Şampiyon Takım belli olacaktır.

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, turnuvaya katılan tüm sporculara ve takımlara Fair Play çerçevesinde başarılar dileyerek, "Turnuvamızın birlik beraberlik ve dayanışmamıza vesile olmasını temenni Ediyorum" dedi.

Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Yorumlar
Paylaş

İlgili Haberler

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.