MHP’de Aday Adayı Sayısı Yediye Yükseldi
Karabük’te yaşayan Türkiye’nin Ozanı Ahmet Taşkın, MHP’ den Karabük Milletvekilliği için aday adaylığı için başvurusu yaptı.
Müracaat süresinin son günü olan Pazar günü MHP Genel Merkezinde Aday Adaylığı başvurusu yapan Ozan Ahmet Taşkın Aday Adaylığı süreci ile ilgili şunlar söyledi:
“Mensubu olmakla şeref duyduğum MHP’den Karabük Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım.
Kesin olarak şunu söylemek isterim ki aday adaylığı başvurusu için herhangi bir düşünceye sahip değilken Türkiye’mizde son zamanlarda gelişen siyasi militarizm ve terör olaylarından sonra son anda böyle bir karar almış bulunmaktayım. Kararım çok ani olduğu için sabah saat 10.30 civarında başvuru yaptığım için, teşkilatımı geç bilgilendirdim. Bunun için il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarımdan özür dilerim.
13 yıldır Türkiye’mizi baskılarla, halkımızın dini, milli duygularını sömürerek yönetenlere artık dur deme vakti gelmiştir. Vakit geç olmadan, aldatanların, kandıranların partisi olan AKP’nin zulmünden Türk Milletinin kurtarılması gerekmektedir.
13 yıldır sözde “ÇÖZÜM SÜRECİ ve DEMOKRATİKLEŞME” adıyla terör odaklarıyla birlikte hareket edenler, bugün terörün artmasına, her gün onlarca şehidimizin gelmesine vesile olmuşlardır.
Bu günkü gelinen noktada Türkiye’miz bir iç savaşa sürüklenmektedir. Bu yüzden 1 Kasım Seçimleri tarihi bir fırsattır. Birliğimizi, beraberliğimizi yeniden tesis edebilmek için bu talancı, yalancı düzenden kurtulmalıyız. Kurtulmanın tek yolu da demokratik kurallar içinde sandığa gidip, bunları sandığa gömmek olup, bir daha sandıktan çıkarmamaktır.
Tarihimizin en karanlık günlerini yaşadığımız bu günlerde ÜLKÜCÜ, MİLLİYETÇİ KADROLARA her zamankinden fazla ihtiyaç vardır. Karabük’te 8 tane birbirinden değerli ÜLKÜCÜ aday adayı vardır. Hangisi meclise giderse gitsin Milletimizi, Devletimizi, Karabük’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bizler aday adayları olarak hep beraber omuz omuzayız. Tek derdimiz ülkemize fayda sağlayabilmektir, Ülkemizi bu karanlık odakların elinde maşa olmaktan kurtarmaktır. Bunun yolu ise ÜLKÜCÜ HAREKETİN TEK BAŞINA İKTİDARA GELMESİDİR. Bundan başka çıkar yol kalmamıştır.
1 Kasım Seçimlerinin önemi gün be gün daha da artmaktadır. Neredeyse 20 ilimizde iç savaş olmaktadır. Askerimize, polisimize kalleşçe pusular kurulmakta ve ne yazık ki iktidar mensupları, iktidardan nemalanan basın bunun üzerini kapatmaya çalışmaktadır.
17-25 Aralık’ın üzerine cesaretle gidemeyenlerin, halkı 13 yıldır kandıranların, terör örgütüyle içli-dışlı olup Türkiye’nin kan gölü haline gelmesine vesile olanların, domuz etini serbest bırakanların, 2004 yılında Fuhuşu Serbest bırakanların, artık iktidardan gitme zamanı gelmiştir.
Türk Siyasetine ve Karabük’ümüze katkılar yapacağıma inandığım için Karabük’ten MHP Aday Adayı oldum.
Bir Karabüklü Ozanınız olarak görev verildiğinde ayrım yapmadan, dürüst ve namuslu bir vekillik yapacağıma siz değerli basınımızın aracılığı ile Karabük Halkına söz veriyorum.
1 Kasım Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ederim.”


Ozan Ahmet Taşkın Milletvekili Aday Adayı Oldu
Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.
Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.


