Ovacık’ta İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi - Karabük Haber Postası
cvcv
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Temmuz, 2025 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık’ta İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun başkanlığında, Ovacık İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde aylık İlçe Müftüleri Toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Ayhan Yalçın, Safranbolu İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Ovacık İlçe Müftüsü Hüseyin İpek, Eskipazar İlçe Müftüsü Metin Çelebi, Yenice İlçe Müftüsü Hulusi Güner ve Eflani İlçe Şube Müdürü Şenol Yalçın katıldı.

Toplantıda, il genelinde devam eden orman yangınları ve bu süreçte din hizmetlerinin etkinliğinin artırılması konuları başta olmak üzere çeşitli başlıklar ele alındı. İlçe müftüleri, yerel düzeydeki gözlem ve tecrübelerini paylaşarak bölgelerin farklı ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri geliştirdi.

İl Müftüsü Ali Erhun, yangın bölgelerinde sürdürülen vakıf yardımlarına ve din hizmetlerinin koordineli bir şekilde yürütülmesine dikkat çekerek, “İlimizde devam eden yangınlar dolayısıyla vakfımızın yardım çalışmaları ve din hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için ilçe müftülerimizle sürekli iletişim ve iş birliği içindeyiz. Her ilçenin kendine özgü ihtiyaçlarını ve karşılaştığı sorunları tespit edip çözüm üretme gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin