Karabük Postası tarafından
19 Aralık, 2022 11:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ovacık Mal Müdür Vekili Tutuklandı

Ovacık İlçesinde  zimmetine 3.5 milyon lira geçiren ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan mal müdür vekili hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ovacık Mal Müdür Vekili İsmail A.'nın serbest bırakılmasına Cumhuriyet Savcılığının itiraz ettiği belirtildi. Yapılan açıklamada  "Usulsüz kayıtlarla zimmetine para geçirme şüphesiyle hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ovacık Mal Müdür Vekili İsmail A. hakkında Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine ilgili mahkeme tarafından tutuklama kararı verilmiştir" denildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında "Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı" düzenlendi.
Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ile Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de iştirak sağladı. Görüşmelerde; kabahatle uğraş operasyonlarının yeni durumu, trafik kontrolleri, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize cürümlerle ilgili çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıyeten siber kabahatlerle uğraş, vatandaşların güvenliğini artıracak tedbirler, orman yangınlarına karşı alınan önlemler ve okul etraflarında güvenlik uygulamaları da masaya yatırıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu, kent genelinde huzur ve inancın devamı için kurumlar ortası iş birliğinin kesintisiz formda sürdürüleceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin