Reklam
Reklam

Otoyolun Bolu geçişinde kar temizlemesi yapılacak

otoyolun bolu gecisinde kar temizlemesi yapilacak 4dDrV5T7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde İstanbul yönünde 13.30 ile 14.30 saatleri arasında, Ankara istikameti ise 15.00 ile 16.00 saatleri arasında yol kenarında biriken karların temizliği yapılacak. Çalışmaların olduğu saatlerde sürücüler D-100 kara yoluna yönlendirilecek.

Bolu genelinde geçtiğimiz cumartesi başlayan yoğun kar yağışı 3 gün boyunca etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle yeşil alanlarda kar kalınlığı 75 santimetreyi aştı. Karayolları ekipleri yol kenarında biriken karların temizlenmesi için çalışma yürütecek. Çalışma çerçevesinde Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde İstanbul yönünde 13.30 ile 14.30 saatleri arasında, Ankara istikameti ise 15.00 ile 16.00 saatleri arasında yol kenarında biriken karların temizliği yapılacak. Sürücüler temizlik çalışmasının olduğu saatlerde D-100 kara yoluna yönlendirilecek.

Bolu Valiliği tarafından yapılan duyuruda, “Karayolları ekipleri tarafından birikmiş kar kütlelerinin temizlenmesi çalışması yapılacağından, Anadolu Otoyolu İstanbul yönü saat 13.30 ile 14.30 saatleri arasında Abant kavşağından Bolu Dağı D-100 kara yoluna, Anadolu Otoyolu Ankara yönü saat 15.00 ile 16.00 saatleri arasında Kaynaşlı kavşağından Bolu Dağı D-100 kara yoluna aktarılması yapılacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını önemle rica eder, hayırlı yolculuklar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin