Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Kasım, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0

Otoyolda meydana gelen 2 ayrı zincirleme kazada 10 araç çarpıştı, 8 Yaralı

Anadolu otoyolu Düzce kesiminde haftasonu yaşanan trafik yoğunluğu zincirleme kazaları beraberinde getirdi. Otoyolun 2 farklı noktasında meydana gelen kazalarda 10 araç çarpıştı. Araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı.
Kazalar, akşam saatlerinde Anadolu otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde 2 farklı noktada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre otoyol İstanbul İstikametinde yaşanan yoğunluk beraberinde zincirleme kazaları getirdi. İlk kazada 5 araç çarpıştı, 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yavaşlayan trafikte araçlar duramayınca 5 aracın karıştığı 2. kaza meydan geldi. Bu kazada ise 3 kişi yaralandı.
Yoldan geçen sürücülerin 112 acil çağrı merkezine yaptığı ihbarlar üzerine kaza yerlerine çok sayıda sağlık ekibi ve jandarma ekibi ile Düzce Belediyesi İtfaiye ekibi sevk edildi.
Sağlık ekipleri yaralılara kaza yerinde ilk müdahalesini yaparak ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırdı.
Otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu
Meydana gelen zincirleme kazalar nedeniyle otoyolda trafik 2 şeritten verilirken uzun araç kuyrukları oluştu. Otoyol Jandarma ekiplerinin uzun çalışması sonrası araçlar yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
Jandarma ekipleri kazalarla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin