Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil tırın dorsesine çarptı: Polis memuru hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Samsun’da otomobilin tırın dorsesine çarptığı kazada İstanbul’da görevli polis memuru hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesinde Samsun-Ordu karayolu Eğerceli mevkisinde sabah saat 07.50’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Havalimanında görevli Samsunlu polis memuru Ömer Faruk Canbul (32), idaresindeki 55 AGJ 774 plakalı otomobil ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında banket dışında park halindeki 52 AEC 668 çekiciye bağlı 52 AEC 669 plakalı tırın dorsesine çarptı. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Ömer Faruk Canbul, ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Kazada, polis memurunun eşi Emine Canbul (28) ve kızı 1 yaşlarındaki Defne Sare Canbul yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin