Otomobil kara yoluna çıkan ata çarptı: 3 yaralı - Karabük Haber Postası
caccacaacca
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil kara yoluna çıkan ata çarptı: 3 yaralı

Karabük’te kara yoluna çıkan başıboş ata çarpan otomobilde bulunan 3 kişi yaralanırken, at telef oldu.

Kaza, Karabük-Kastamonu kara yolu Kadıbükü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametine seyir hâlinde olan Mustafa Ö. idaresindeki 37 SA 477 plakalı otomobil, aniden yola çıkan başıboş bir ata çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, yaklaşık 300 metre ilerledikten sonra toprak alana çarparak durabildi. Kazada at telef olurken, sürücü Mustafa Ö. ile araçta bulunan İbrahim Ö. ve Mehmet Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
dq2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Nisan, 2026 11:32 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP Karabük Teşkilatından Bahçeli’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu başkanlığındaki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ziyarete, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü ile İl Başkan Yardımcıları Mustafa Turgut Cengiz ve Yavuz Taşyıkan da katıldı.

Gerçekleşen görüşmede İl Başkanı Gedikoğlu, Safranbolu Tarihi Çarşı’da özel olarak hazırlanan ve üzerinde “Ali’den daha yiğit yoktur, Zülfikar’dan daha keskin kılıç yoktur.” ifadelerinin yer aldığı hediyeyi Bahçeli’ye takdim etti.

KARABÜK’ÜN GÜNDEMİ BAHÇELİ’YE AKTARILDI

Heyet, ayrıca “Hayırlı Günler Komşum” programı kapsamında 24 Ekim 2025 tarihinden bu yana yürütülen teşkilat çalışmalarına ilişkin faaliyet raporunu Genel Başkan Bahçeli’ye sundu. Görüşmede Karabük’ün gündeminde yer alan Yenice yolu problemi, Eskipazar Lojistik Merkezi’nin kamulaştırılması, Filyos Limanı Projesi, 3 Nisan Sanayi Günü ve Yenice Orman İhtisas Sanayi konularındaki beklenti ve talepler de dile getirildi.

MHP Karabük İl Teşkilatı, nazik kabulleri dolayısıyla Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin