DÜZCE(İHA) – Düzce Aydınpınar yolunda traktör ile otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Kazada traktör sürücüsü yaralandı.
Kaza; Düzce Merkez Aydınpınar köy yolu Darıca Mahallesi kavşağında 11.00 sıralarında meydana geldi. Alanın bilgilere göre Aydınpınar köyü istikametinden Düzce istikametine giden Barış A. idaresindeki 81 AS 279 plakalı otomobil Darıca Mahallesi kavşağında Mustafa A. idaresindeki 14 FL 264 plakalı traktör ile yola girince kafa kafaya çarpıştılar. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken traktör sürücüsü Mustafa A. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından traktör sürücüsünü hastaneyle kaldırıldı.
Kazada otomobil içinde bulunan vatandaş “Aydınpınar istikametinden gelirken traktör bir anda önümüze çıktı. Kurtarmak için kaçtık ama olmadı” dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Otomobil ile traktör kafa kafaya çarpıştı 1 yaralı
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

