Otomobil İle Motosikletin Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2023 16:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil İle Motosikletin Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Safranbolu ilçesi Camikebir Mahallesi Teksol Sokak üzerinde meydana geldi. Eski çarşı istikametinden Saklı cennet istikametine seyir halinde olan sürücü Z.Ö. idaresindeki 78 SG 598 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen B.B.K. idaresindeki 78 ABJ 985 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü B.B.K ile yolcu olarak bulunan Y.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan sürücü B.B.K.’nın durumunun ağır olduğu, kafatasında kırıklar olduğundan hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Güvenlik kamarasına yansıyan kazada, virajı dönen otomobille motosikletin çarpışması bir evin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Çarpışmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsünün havaya fırlayarak takla atarak yere düşme anları yer alıyor. Bir başka motosiklet sürücüsü de kaza sonrası yerde yatan yaralıların yardımına koşması da güvenlik kamerasına yansıdı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede bir evde yangin cikti alevler geceyi aydinlatti wSCxFz8r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de bir evde yangın çıktı: Alevler geceyi aydınlattı

Düzce’de meydana gelen yangında bir evin kazan dairesi alev alev yandı. Alevler geceyi aydınlatırken ölen yada yaralanan olmaması yüreklere su serpti.

Yangın, gece saatlerinde Düzce Merkez’e bağlı Otluoğlu Mahallesi 19335. Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Y. K.’ya ait evin hemen yanında bulunan kat kaloriferinin olduğu kazan dairesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Geceyi aydınlatan alevleri gören mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere hemen müdahale ederek, kazan dairesindeki yangını çevreye sıçramadan kontrol altına aldı. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ev sahibi Yılmaz Kuru, yangın sırasında dışarıda olduğunu ve evine geldiğinde yangını gördüğünü söyleyerek, “Burada kat kaloriferi vardı. Kimsede duymadan yanmış” diye konuştu.

Jandarma ekipleri yangınla ilgili olarak inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin