Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2023 16:47 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil İle Motosikletin Çarpışma Anı Güvenlik Kamerasında

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza, Safranbolu ilçesi Camikebir Mahallesi Teksol Sokak üzerinde meydana geldi. Eski çarşı istikametinden Saklı cennet istikametine seyir halinde olan sürücü Z.Ö. idaresindeki 78 SG 598 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen B.B.K. idaresindeki 78 ABJ 985 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü B.B.K ile yolcu olarak bulunan Y.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan sürücü B.B.K.’nın durumunun ağır olduğu, kafatasında kırıklar olduğundan hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Güvenlik kamarasına yansıyan kazada, virajı dönen otomobille motosikletin çarpışması bir evin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Çarpışmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsünün havaya fırlayarak takla atarak yere düşme anları yer alıyor. Bir başka motosiklet sürücüsü de kaza sonrası yerde yatan yaralıların yardımına koşması da güvenlik kamerasına yansıdı. (İHA)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin tutuklu bulunan itfaiye eri tahliye edildi

Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’de çıkan yangında 78 kişinin hayatını kaybettiği soruşturma kapsamında tutuklu bulunan itfaiye eri, orta karar sonrası isimli denetim koşuluyla tahliye edildi.
Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’in restoran kısmında 21 Ocak gece saatlerinde çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan facianın akabinde başlatılan soruşturma kapsamında 41 kuşkulu gözaltına alınırken; ortalarında otel sahibi Halit Ergül, otelin genel müdürü ve aynı zamanda otel sahibi Ergül’ün damadı Buyruk Aras, Halit Ergül’ün eşi Emine Murtezaoğlu Ergül, kızları Elif Aras ve Ceyda Hacıbekiroğlu, Vilayet Özel Yönetim Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İtfaiye Müdürü Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar, Bolu Belediye Lider Yardımcısı Sedat Gülener, Bolu Vilayet Özel Yönetimi Ruhsat Müdürü Yeliz Erdoğan, Seben Vilayet Özel Yönetim Müdürü Mehmet Özel ve elektrik teknisyeni Muharrem Şen’in de bulunduğu 28 kuşkulu tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan itfaiye eri İrfan Acar, avukatın itirazı üzerine verilen orta karar sonrasında isimli denetim kaidesiyle tahliye edildi. Olaya ait tutuklu sayısı 19’a düştü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.