Reklam
Reklam
otelin yoneticileri yangin aninda boyle kacmislar o anlar kamerada 3l3K41uJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Temmuz, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Otelin yöneticileri yangın anında böyle kaçmışlar: O anlar kamerada

Bolu Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’deki yangın faciasına ait yeni güvenlik kamerası imajları ortaya çıktı. Manzaralarda Buyruk Aras’ın yangının birinci başladığı dakikalarda çıkarak koridora baktığı ve sonrasında yaklaşık 1 dakika içerisinde eşyalarını toplayarak ailesiyle koşarak indiği anlar yer aldı.

Kartalkaya Grand Kartal Otel faciasının duruşması Bolu’da 8. gününde devam ediyor. Geçtiğimiz gün hakim karşısında savunma yapan Grand Kartal A.Ş. Yönetim Kurulu Lideri Halit Ergül’ün damadı Grand Kartal Otel Genel Müdürü Emir Aras, “Saat 03.32’de eşim ’Dışarıdan sesler geliyor’ dedi. Dışarıyı merak ettiğim için kapıyı açtım ve karşıdan dumanlar geliyordu. Sonra telefon bir daha çaldı. O sırada eşime, ’Koş kızı al, yangın var galiba’ dedim” demişti. O anlara ait yeni bir güvenlik kamerası imgesi ortaya çıktı.

Emir Aras’ın ailesiyle kaçış anları kamerada

Güvenlik kamerasından odasının kapısı yansıyan Buyruk Aras’ın yangının birinci başladığı dakikalarda odasından evvel kendisi dışarı çıktığı koridora baktığı görüldü. Koridorun sonuna kadar giden Aras, daha sonrasında yangın çıktığını anlayınca odasına koşarak geri döndü, çocuklarına ve karısına haber vermeye geldi. Yaklaşık 1 dakika içerisinde odadan eşyalarını toplayan Genel Müdür Buyruk Aras ve Elif Aras çocuklarıyla birlikte odadan süratlice uzaklaştığı kameraya yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
havzada egitime sel arasi E6EbRKPA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Havza’da eğitime sel arası

Samsun’un Havza ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak sonrası meydana gelen sel nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, ilçede su taşkınlarına ve sel felaketine yol açtı. Cadde ve sokaklar sular altında kalırken, bazı iş yerleri ve evlerde maddi hasar oluştu. Samsun Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda ilçe genelinde okullar 13 Mayıs Çarşamba günü tatil edildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Vezirköprü Kaymakamı ve Havza Kaymakam Vekili Özgür Kaya, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile ilgili kurum yetkilileri selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Heyet, yürütülen çalışmaları yerinde koordine ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Orhan Tavlı, devletin tüm imkanlarıyla sağanaktan etkilenen vatandaşların yanında olduğunu belirterek, ekiplerin sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin