karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Ramazan Öztürk tarafından
14 Kasım, 2024 13:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

ÖSYM 2025 Sınav Takvimi’ni Açıkladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2025 Yılı Sınav Takvimi’ni duyurdu. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, yaptığı açıklamada Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 21-22 Haziran 2025 Tarihleri’nde gerçekleştirileceğini belirtti. Adaylar, sınav başvuru, sınav ve sonuç açıklama tarihlerini içeren detaylı 2025 Sınav Takvimi’ne osym.gov.tr adresinden ulaşabilir.

2025 YKS VE KPSS TARİHLERİ

ÖSYM’nin açıklamasına göre, 2025 Yılı YKS Sınavları 21-22 Haziran’da yapılacak. Bu sınavın sonuçları ise 22 Temmuz’da duyurulacak. 2025-KPSS A Grubu Genel Yetenek-Genel Kültür testleri 7 Eylül’de, Alan Bilgisi testleri ise 13-14 Eylül Tarihleri’nde gerçekleştirilecek. KPSS A Grubu sınavlarının sonuçları ise 10 Kasım’da açıklanacak.

MEB AKADEMİ GİRİŞ SINAVI TARİHİ BELİRLENDİ

ÖSYM’nin 2025 takviminde, Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) için de tarih netleştirildi. 2025-MEB-AGS sınavı 13 Temmuz’da yapılacak ve sınav sonuçları 13 Ağustos’ta açıklanacak. Adaylar, sınav tarihlerine ilişkin tüm detayları ÖSYM’nin resmi internet sitesinden takip edebilir.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin