Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Şubat, 2017 14:09 tarihinde yayınlandı
0

Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Başladı

Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün gençleri Karabük’ü tanıyor” slagonuyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması başladı.
Karabük Belediyesi Kongre ve Nikah Salonunda düzenlenen yarışmaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, Genel Sekreter İrfan Kartal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Karabük’ü tanıtan soruların sorulduğu yarışmada; Anayasa Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Orrtaokulu, Kapullu Eruğrul Gazi Ortaokulu ve Özel Bahçeşehir Ortaokulu yarıştı.Yarışmanın sonunda Özel Bahçeşehir Ortaokulu 90 puan ile birinci olarak yarı finale çıkmayı başarırken, 12 soru sonunda eşit puanlar alan Yavuz Sultan Selim ve Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokullarına yedek soru soruldu ve doğru cevaplayan Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu yarı finale çıkmayı başaran ikinci okul oldu.Son derece çekişmeli geçen yarışmada Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 80, Anayasa Ortaokulu ise 70 puan aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 11:14 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’a Gençlik Haftası ziyareti

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü heyeti, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuurla yetişmeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla yürütülen programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Antrenör Serdar Akad, Gençlik Lideri Gülşan Alıç ile genç sporcular ve öğrenciler Beyza Yücesay, Tuğçe Emici ve Yiğit Ömer Yılman yer aldı.

Vali Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel alanlarda elde ettikleri başarıların gurur verici olduğunu belirten Vali Çağatay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak tüm gençlere başarılar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin