Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Orman İşletme Müdürlüğü aracı ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Kastamonu’nun Devrekanı ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğüne ait kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 3’ü personel 6 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu’nun Devrekanı ilçesindeki Sazkaya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.A. idaresindeki 37 ABE 623 plakalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait kamyonet ile M.İ. yönetimindeki 37 PF 296 plakalı otomobil çarpıştı. Kamyonet, çarpışmanın etkisiyle savrularak menfeze devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü yara almadan kurtulurken, araçta bulunan yolcular G.G., H.T. ve H.D. yaralandı. Kamyonet sürücüsü ile orman muhafaza memurları M.A. ve M.A.B. de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Devrekani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazanın ardından Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, "Devrekani Orman İşletme Müdürlüğünde görev yapmakta olan değerli çalışma arkadaşlarımız kaza geçirerek yaralanmışlardır. Yaralı arkadaşlarımız, orman muhafaza memuru M.A., orman muhafaza memuru M.A.B. ve işçi H.A.’nın yaraları ağır olmayıp hastanede müşahede altına alındılar. Çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileriz" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yeni Adalet Sarayının İhalesi 22 Eylül’de Yapılacak

Karabük’e modern ve kapsamlı bir Adalet Sarayı kazandırılması için yürütülen çalışmalar önemli bir aşamaya ulaştı.

Yeni Adalet Sarayı’nın yapım ihalesinin 22 Eylül tarihinde yapılacağı açıklandı.

Yeni Adalet Sarayı; yalnızca mimarisiyle değil, aynı zamanda sunduğu hizmet kalitesi, erişilebilirliği ve işlevselliğiyle de örnek bir kamu binası olacak. Mahkemeler, savcılık birimleri, icra daireleri ve uzlaştırma ofisleri gibi pek çok birim tek çatı altında toplanacak. Bu sayede vatandaşlar adli işlemlerini daha hızlı, düzenli ve konforlu bir ortamda gerçekleştirebilecek.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, yaptığı açıklamada, süreci titizlikle takip ettiklerini belirterek, projenin tamamlanmasıyla birlikte Karabük’te adalet hizmetlerinin daha etkin ve çağdaş bir yapıya kavuşacağını vurguladı.

Milletvekili Ali Keskinkılıç ise, yapılacak yeni adalet kompleksinin sadece bir bina inşası olmadığını, aynı zamanda Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak önemli bir yatırım olduğunu ifade etti. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da açıklamasında, bu değerli yatırımın Karabük’e kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç olmak üzere emeği geçen herkese Karabük halkı adına teşekkür ederek, ihale sonrası sürecin hızla tamamlanacağını dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin