Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Mart, 2015 15:35 tarihinde yayınlandı
0

Orman İşçileri Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yenice ilçesinde ormanda kesim yaparken üzerlerine ağaç devrilen iki orman işçisi, göz yaşları arasında toprağa verildi
Yenice ilçesinde ormanda kesim yaparken üzerlerine ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden iki orman işçisi son yolculuğuna uğurlandı.
Yenice Orman İşletmesi’ne bağlı Çitdere mevkiinde Hamdi Ayan (47) ve Mehmet Akman (51) isimli orman işçileri kesim yaparken, devrilen ağacın yanındaki diğer ağacı gövdeden koparması sonrası üzerlerine düşmesi sonucu olay yerinde can vermişti. Kopan ağacın altında kalan Ayan ve Akman için öğle namazını müteakip Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yarbay Hasan Bal, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, daire müdürleri, Ayan ve Akman’ın yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Zonguldak’ta maden ocağından emekli olan 4 çocuk babası Hamdi Ayan (47) Tır köyünde, memur emeklisi olan 2 çocuk babası Mehmet Akman ise Yortan beldesinde toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin