Reklam
Reklam

Orman Bölge Müdürü’nden  Ovacık  İşletmesinde İnceleme

Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
14 Şubat, 2024 12:03 tarihinde yayınlandı
0

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu Ovacık İşletme Müdürlüğünde  devam eden ormancılık çalışmalarını yerinde inceledi.

Ovacık İşletme Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Bayraktaroğlu daha sonra  hafta sonu Kışla İşletme Şefliği Gokçedüz Köyü mevkiinde çıkan orman yangınında zarar gören alanda inceleme ve değerlendirmelerde bulunarak yangından zarar gören ağaçların bir an önce sahadan uzaklaştırılmasını, sahada mevcut bulunan yabanıl meyveli ağaçların muhafaza edilmesi ve yapılacak ağaçlandırma çalışmasında yöreye has ağaç türlerinin kullanılması talimatını verdi.

Orman Bolge Mudurunden Ovacik Isletmesinde Inceleme2 jpg

Orman Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda yapılan yangın önleyici çalışmalar ve personelin özverisi sayesinde yangının büyümeden kontrol altına alındığını aktaran Bölge Müdürü Bayraktaroğlu, ” Yanan alanları kaderine terk etmiyor yılı içerisinde ağaçlandırıyoruz. Ormanlar bize miras değil emanettir. Ormanları korumanın vatan savunması olduğunu bilinciyle yeşil vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu daha sonra Karaçam gençleştirme sahasında incelemelerde bulundu.

İnceleme ve denetimlere Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü, Ovacık İşletme Müdür Yardımcısı , İşletme Şefleri ve Muhafaza Memurları katıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi

Okul sporlari minik kizlar hentbol il birinciligi sona erdi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 11:33 tarihinde yayınlandı
0 0

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.

İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.

Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin