Reklam
Reklam
orduda marangoz atolyesinde yangin yaklasik 400 bin liralik zarar meydana geldi uhb2qcV6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da marangoz atölyesinde yangın: Yaklaşık 400 bin liralık zarar meydana geldi

Ordu’nun Kumru ilçesinde bir atölyede çıkan yangında yaklaşık 400 bin liralık maddi ziyan meydana geldi.

Olay, ilçenin Fizme Mahallesi’nde öğlenden evvel meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ahmet Yetişen isimli marangoza ilişkin atölyede yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette büyüyen yangın sonucu atölye ve içerisinde bulunan makineler de yandı. Olay yerine gelen itfaiye takımları yangını söndürerek denetim altına aldı.

Atölye sahibi Ahmet Yetişen, yangının bir anda çıktığını, atölye ve içerisindeki makinelerin büsbütün yanarak kullanılmaz hale geldiğini söyledi. Atölye içerisinde şarjlı makinelerinde olduğunu söz eden Yetişen yangının, bataryaların patlaması sonucu çıkmış olabileceği düşündüğünü, yaklaşık 400 bin liralık zararın olduğunu da kelamlarına ekledi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin