Reklam
Reklam
orduda halk ekmek sevinci SueSOPVn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’da halk ekmek sevinci

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu’ya kazandırılan Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmekler vatandaşların sofralarını bereketlendirmeye devam ediyor.

Piyasa kıymetinin altında bir fiyat ile satışa sunulan ve halkın günlük ekmek muhtaçlığını ucuza karşılamasını sağlayan Halk Ekmek Fabrikasını kazandırdığı için Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden vatandaşlar, “Biz vatandaşlar olarak bu hizmetten çok çok mutluyuz. Allah liderimizden razı olsun. Fiyatı da tadı da güzel” dediler.

Şehrin farklı noktalarına konuşlandırılan büfeler artmaya devam ederken, vatandaşlar ekmekleri hafta içi 08.00 ile 18.00 saatleri ortasında cumartesi günü de 09.00 ile 18.00 saatleri ortasında satın alabiliyor. Büfeler pazar günleri hizmet vermiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sq 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Mayıs, 2026 11:27 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık’ta orman işçilerinin yakınına yıldırım düştü, o anlar korkuya neden oldu

Karabük’ün Ovacık ilçesinde üretim çalışması yapan orman işçilerinin yakınındaki ağaca yıldırım düşmesiyle yaşanan panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün ilçedeki ormanlık alanda meydana geldi. Bartın Kumluca Konuklu Kooperatifi bünyesinde çalışan orman işçileri, üretim faaliyetleri sırasında sağanak yağışa yakalandı.
Yağışın şiddetini artırdığı sırada işçilerden biri cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı. Bu sırada işçilerin bulunduğu alanın karşı tarafındaki bir ağaca büyük bir gürültüyle yıldırım isabet etti.

Yıldırımın düşmesiyle birlikte çevreye kıvılcımlar saçılırken, işçiler panik yaşayarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. İşçilerin birbirlerine seslenerek güvenli alana kaçtığı anlar da görüntülere yansıdı.

Olayda yaralanan olmazken, yıldırımın isabet ettiği ağaçta hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin