Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi kadını bıçakladı

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi, aynı hastanede temizlik görevlisi kadını bıçakla ağır yaraladı. Arbedede bir sivil kişi daha yaralandı, kadın ameliyata alındı.
Olay, Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Poliklinikleri önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan Görmüş, izinli olduğu günde, aynı hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Mehtap Gümüş ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmada Orhan Görmüş, üzerinde taşıdığı bıçak ile Mehtap Gümüş’ü bıçaklayarak yaraladı. Bu esnada hastanede bulunan Mehtap Gümüş’ün yakını Mustafa Gümüş olaya müdahale etmek istedi. Çıkan arbedede Mustafa Gümüş ile olayı gerçekleştiren Orhan Görmüş elinden yaralandı.

Kadın görevli ameliyata alındı, şahıs gözaltına alındı
Olayda yaralanan Mehtap Gümüş, aynı hastanede ameliyata alınırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştiren Orhan Görmüş ise buradaki tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Mustafa Gümüş ise ayakta tedavi edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin