Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2022 13:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Onur Sahasında Çalışmalarda Sona Geliniyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  hazırlanan proje dahilinde Sentetik Zeminli Futbol sahası olarak hizmet veren ve yıpranması nedeni ile kullanılmayan Onur Sahasında yenileme çalışmalarında saha zeminin ve yürüyüş alanının ay sonuna kadar tamamlanması hedeflenirken, soyunma odaları inşaatında ise çalışmalar aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile beraber Onur Sahasında incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Futbol sahası zemini ve yürüyüş alanında çalışmaların Temmuz ay sonunda tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyen Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven,çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve en kısa süre içersinde sporseverlerin hizmetine sunulacağını ifade etti. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karadeniz Ereğli’de plajlar bölgesindeki kaçak yapılan kaldırıldı

Karadeniz Ereğli ilçesindeki plajlar bölgesinde izinsiz ve kanuna aykırı kaçak yapı ile işgalleri kaldırdı.
Zabıta Müdürü Halit Aydın, plajlar bölgesinde düzensiz yapılara izin vermeyeceklerini söyledi. İlçedeki Zabıta Müdürlüğü, Ereğli - Alaplı karayolu üzerinde yer alan plajlar bölgesinde oluşturulan kaçak yapı ve işgallere yönelik temizlik operasyonu yaptı.
Merve altı bölgesinde yol kenarına izinsiz ve kanuna aykırı şekilde yapılan kaçak yapı yıkıldı. Plajlar bölgesi, baraka, çadır, çardak gibi düzensiz yapılardan temizlendi. Zabıta Müdürü Halit Aydın, bölgede düzensiz yapılara izin vermeyeceklerini belirterek; "İlgili kurumlarla iş birliği içerisinde plajlar bölgesinde işgal ve düzensiz yapı oluşturulmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin