Ölüm çığlıkları kurtarılma esnasında son buldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2023 10:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Ölüm çığlıkları kurtarılma esnasında son buldu

Sivas’ın Zara ilçesinde ayağı ipe dolanarak mahsur kalan karga diğer kargaların telaşı ve kendisinin çırpınışı sayesinde hayvan özgürlüğüne kavuştu.
Edinilen bilgilere göre, olay, Zara ilçesi çöplüğünde meydana geldi. İlçede yaşayan hayvan sever Erhan Güler doğada gezindiği sırada kargaların oldukça telaşlı olduğunu fark etti. Etrafı inceleyen Güler, daha sonra ayağı dikenli telde bulunan ipe dolanarak mahsur kalan karganın çırpınışlarını gördü. Karganın yanına giden Güler, bıçak yardımıyla dolanan ipi keserek mahsur kalan kargayı kurtardı. Güler, kargayı özgürlüğüne kavuşturdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde karganın kurtarılması esnasında karga seslerinin kesilmesi ise dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte samanlik ve odunluk yanginda kule dondu RzNSUh5b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te samanlık ve odunluk yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde samanlık ve odunlukta çıkan yangın hasara yol açtı.

Yangın, Kapucu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem K.’ye ait samanlık ve odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, samanlık ve odunluğu tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin