Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Kasım, 2014 11:23 tarihinde yayınlandı
0

Okul Yolundaki Hayatı Tren Yolunda Son Buldu

Lise Öğrencisinin Hazin Sonu

Karabük’te meydana gelen tren kazasında, bir kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 07.30’da Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi’ne gitmek üzere evinden çıkan Abdullah Cihan Çakman (16), minibüslere giderken tren yolunu kullanmak istedi. Bu sırada kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek demir yolundan geçmeye çalışan Çakman’a geri gitmekte olan makinistliğini Halil Özmen ve Muzaffer Sevgi’nin yaptığı DE 33067 numaralı lokomotif çarparak altına aldı.
Lokomotifin çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybeden lise öğrencisine çarptıklarını fark etmeyen makinistler lokomotifi çevirerek diğer raylara park etti. Bu sırada demir yolunda işe gelen bir işçinin raylar arasında cesedi görmesiyle olay ortaya çıktı. Olay yerine 112 ve polis ekipleri çağrıldı. 112 ekiplerinin yaptığı incelemede Çakman’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Lokomotifin altında kalarak can veren Abdullah Cihan Çakman’ın cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazaya sebebiyet veren lokomotifi olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenirken, makinistler gözaltına alındı. Lise öğrencisinin raylar arasındaki defter ve kitapları polisler tarafından toplandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orman genel muduru karacabey zonguldakta kipNwRuf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Orman Genel Müdürü Karacabey Zonguldak’ta

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bir dizi program ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdür Karacabey; Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar ve Aydın Kırımlı ile Zonguldak Orman İşletme Müdürü Suat Ataş tarafından karşılandı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu’yu makamında ziyaret eden Karacabey, yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Ardından ziyaretçi defterini imzalayan Karacabey, Zonguldak’ın ormancılık teşkilatı açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Karacabey yaptığı değerlendirmede, “Zonguldak; siyahın maviyle, mavinin yeşille buluştuğu emeğin ve emekçinin başkentidir. Yalnızca kömürün değil, ormancılık teşkilatımızın da köklü hafızası, güçlü bir ekolü ve sahadaki lokomotiflerinden biridir. 187 yıldır devletimize ve milletimize sadakatle hizmet eden, Yeşil Vatan uğruna alın teri döken geçmişten bugüne tüm ormancılık teşkilatımıza teşekkür ediyor; görev yapan tüm personelimize çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Orman varsa hayat vardır” dedi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ise ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Bekir Karacabey’e teşekkür ederek, teşkilata verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin