Okul Bahçeleri Işıl Işıl - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2017 13:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Okul Bahçeleri Işıl Işıl

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından  Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’in talimatıyla Safranbolu’daki okulların bahçelerinde yıkama ve çevre temizliği çalışması yapılıyor.

Ürkmezer yaptığı açıklamada, her fırsatta eğitime destek olduklarını ve destek vermeye devam edeceklerini, eğitim öğretim dönemi başlamadan evvel okul bahçelerinde ve çevresinde temizlik çalışmaları yaptıklarını, bu çalışmaların yıl içerisine de yayılacağını söyledi.

Eğitime büyük önem verdiğini kaydeden Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Ürkmezer; ”Çocuklarımızın sağlıklı olması, zihinlerinin açık ve ülkemize faydalı evlatlar olarak yetişmesi dileklerimi ifade etmek istiyorum. Bilindiği üzere Safranbolu Belediyesi olarak her fırsatta eğitime dolayısı ile geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olacağımızı ifade ediyoruz. Yeni öğretim yılında inşallah evlatlarımıza imkanlar zarfında destek olacağız. Bu kapsamda Safranbolu’muzda bulunan tüm okullarımızın bahçelerinde önce süpürme işlemi sonrada basınçlı su ile yıkama çalışmalarımızı sürdürüyoruz . Dönem içerisinde de devam edeceğiz. Bu vesile ile, 2017- 2018 eğitim yılında tüm öğretmen, öğrencilerimiz ve velileri ile eğitim camiasına hizmet veren tüm kardeşlerime bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsun merkezli suc orgutu operasyonu 25 gozalti 8jOmx8zz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun merkezli suç örgütü operasyonu: 25 gözaltı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında silahlı organize suç örgütüne yönelik Samsun merkezli İstanbul ve Bursa’da geniş çaplı operasyon düzenlendi. 25 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 16 kişinin de cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu; suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüte üye olmak, silahla yaralama, yağma, eziyet, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, alacak tahsili, kasten yaralama, tehdit ve kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi gibi çok sayıda suça karıştıkları tespit edilen silahlı organize suç örgütüne yönelik salı sabahı eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

14 Nisan tarihinde Samsun’un Atakum, İlkadım, Canik, 19 Mayıs ve Alaçam ilçeleri ile İstanbul ve Bursa’da toplam 47 ikamet ve 6 iş yerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyon kapsamında şüphelilere ait adreslerde detaylı aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca, 173 adet fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 208 adet kurusıkı fişek, 482 bin 558 adet sentetik uyuşturucu hap, 15,30 gram esrar, 80,79 gram pregabalin tozu, 53,49 gram kokain, 0,72 gram sentetik kannabinoid, 980 gram marihuana, 480 gram fubinaca, 0,11 gram metamfetamin, 1 adet muşta ve 6 adet ruhsatsız yivsiz tüfek ele geçirildi.

Operasyonda toplam 25 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında ara yakalanmalarla tutuklanan 17 kişinin halen cezaevinde bulunduğu ve ifadelerin cezaevinde alındığı öğrenildi.

KOM Şube Müdürlüğünde sorgulanan 25 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin