Reklam
Reklam

Öğrencilere Ücretsiz Yemek Hizmeti Başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Şubat, 2023 15:45 tarihinde yayınlandı
0

Okulların açılması ile birlikte öğrencilere ücret yemek hizmeti de başladı. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  beraberinde Müdür Yardımcısı  Erdal Üngören ve Şube Müdürleri Mehmet Özdemir ve İsmail Özden ile birlikte ücretsiz yemek hizmetinden faydalanan okullar arasında yer alan 100.Yıl Anaokulu ve Şehit Mehmet Esen Anaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında okul idarecilerinden ve öğretmenlerden Ücretsiz Yemek Dağıtım Programı kapsamında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatlarıyla Türkiye genelinde 5 milyon öğrenciye  bugün itibari ile ücretsiz yemek dağıtımı hayata geçirildiğini ifade ederek “Projenin öğrencilerimiz üzerindeki etkisi çocuklarımızın yüzündeki ifadeden okunmaktadır. Okullarımızda geçtiğimiz hafta yoğun bir çalışma ve hazırlık süreci geçirdik. Bu çalışmanın semeresini almaktan ve çocuklarımızın  memnuniyetinden büyük bir haz duydum. Eğitim camiamız adına tüm okul Müdürlerimiz ve emeği geçen personelimize teşekkür ederim.” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin