Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Şubat, 2023 15:45 tarihinde yayınlandı
0

Öğrencilere Ücretsiz Yemek Hizmeti Başladı

Okulların açılması ile birlikte öğrencilere ücret yemek hizmeti de başladı. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  beraberinde Müdür Yardımcısı  Erdal Üngören ve Şube Müdürleri Mehmet Özdemir ve İsmail Özden ile birlikte ücretsiz yemek hizmetinden faydalanan okullar arasında yer alan 100.Yıl Anaokulu ve Şehit Mehmet Esen Anaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında okul idarecilerinden ve öğretmenlerden Ücretsiz Yemek Dağıtım Programı kapsamında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatlarıyla Türkiye genelinde 5 milyon öğrenciye  bugün itibari ile ücretsiz yemek dağıtımı hayata geçirildiğini ifade ederek “Projenin öğrencilerimiz üzerindeki etkisi çocuklarımızın yüzündeki ifadeden okunmaktadır. Okullarımızda geçtiğimiz hafta yoğun bir çalışma ve hazırlık süreci geçirdik. Bu çalışmanın semeresini almaktan ve çocuklarımızın  memnuniyetinden büyük bir haz duydum. Eğitim camiamız adına tüm okul Müdürlerimiz ve emeği geçen personelimize teşekkür ederim.” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta protokol bayramlasti 9t5HjFY4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta protokol bayramlaştı

Zonguldak’ta Kurban Bayramı dolayısıyla Polisevi’nde düzenlenen bayramlaşma programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ev sahipliği yaptı.

Bayramlaşma törenine Zonguldak milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Eylem Ertuğ Ertuğrul’un yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, emniyet ve askeri teşkilat mensupları, gazilerimiz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın toplumsal dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli günlerden biri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm Zonguldaklıların bayramını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Bayram süresince vatandaşlara trafik kurallarına uyulması yönünde de çağrıda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, özellikle bayram yolculuklarında dikkatli olunmasının önemine vurgu yaparak, “Trafikte alacağımız küçük tedbirler büyük acıların önüne geçer. Kurallara uymak önce kendimizden başlar. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için herkesin daha duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin