Öğrencilerden Soma'ya Yardım Eli Uzandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Haziran, 2014 07:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Öğrencilerden Soma’ya Yardım Eli Uzandı

KASTAMONU Daday’da Eğitim Öğretim faaliyetlerine devam eden Atatürk Ortaokulu’nda okuyan 7/B Sınıfı öğrencileri tarafından maden faciasının yaşandığı Soma’ya destek kampanyası başlattı. Kastamonu’nun Daday İlçesin de Eğitim Öğretim faaliyetlerine devam eden Atatürk Ortaokulu’nda okuyan 7/B Sınıfı öğrencileri tarafından maden faciasının yaşandığı Soma’ya destek kampanyası başlattı. Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği facianın ardından Atatürk Ortaokulu 7/B Sınıfı öğrencileri tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Türkiye’yi yasa boğan kazada hayatını kaybeden ve yaralanan işçilerin aileleri için başlatılan bu yardım kampanyasında toplanan bağışlar okul kumbaralarında biriktirilip madencilerin aileleri ve çocuklarına ulaştırılacak. Kampanyaya anasınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrenciler harçlıkları ile katkıda bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Selahattin Yanık öğrencilerin bu anlamlı yardım kampanyası karşısında duygulandığını, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin